ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Πίσω στο 2017

Κατηγορίες

Πίσω στο 2017: Amonkhet League top8 Booster Draft

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Πίσω στο 2017, τέτοια μέρα, είχαμε τον τελικό της Amonkhet League. Ας θυμηθούμε εκείνη τη μακρινή μέρα του παρελθόντος.

Σάββατο, 15/7 δεύτερη μέρα του release της Hour of Devastation είχαμε τον τελικό της Amonkhet league. 5+3 παίκτες διεκδίκησαν τον τίτλο του απόλυτου πρωταθλητή, με τους μισούς να θέλουν να επαναλάβουν τον άθλο και τους υπόλοιπους να μπουν στο βιβλίο της ιστορίας!

Η λίγκα με τις περισσότερες αποχωρήσεις και champions έφτασε στο τέλος της! Νικητής ήταν ο Αντώνιο Τέμενος, που κερδίζει το top8 για πρώτη φορά μετά από δύο χαμένους τελικούς. Ο Αντώνιο μπήκε φρέσκος στον τελικό, καθώς έπαιξε από τα ημιτελικά και αντιμετώπισε τον Κώστα Σιώρο που τραιχάρτναρε από τον πρώτο γύρο του draft.

Έχουμε ετοιμάσει ένα μικρό φωτο-ρεπορτάζ για όλο το top8, το οποίο μπορείς να απολαύσεις στο παρακάτω άλμπουμ.

Εκείνη την περίοδο ο πρώτος και ο δεύτερος της λίγκας έπαιζαν απ’ ευθείας στα ημιτελικά. Για να κερδίσεις ένα τέτοιο τουρνουά αν είχες τερματίσει στις θέσεις 5-8 έπρεπε να κάνεις 4 σερί νίκες! Ήταν μια επιβράβευση για όσους τερμάτιζαν ψηλότερα στη βαθμολογία, αλλά μετά τις δοκιμές που κάναμε αποδείχτηκε χρονοβόρο και άδικο οπότε γυρίσαμε στο κλασικό τρίγυρο Booster Draft.

Ελπίζω να σας ξύπνησα ευχάριστες αναμνήσεις. Μέχρι την επόμενη φορά – και να ξέρετε: ο ιστορικός δεν κρίνει, απλά θυμάται!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0