ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Η μακέτα του Warhammer μετακόμισε στον όροφο, κάνοντας το ισόγειο μεγαλύτερο για τα TCGs.

Κατηγορίες

Πίσω στο 2019: Rainbow Planeswalkers

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Το 2019 κάθε Σάββατο κάναμε το Standard Showdown, μία προσπάθεια της WotC να ανανεώσει το ενδιαφέρον του κόσμου για το format αυτό. Με το release της War of the Spark έγινε ένα ειδικό παιχνίδι: Rainbow Planeswalkers. Ας θυμηθούμε το σχετικό report εκείνης της εβδομάδας.

Πέμπτη και Παρασκευή έγιναν τα κλασικά standard. Την Πέμπτη το monoWhite που έπαιζε ο Charles τερμάτισε στην πρώτη θέση, ενώ την Παρασκευή είχαμε ισοπαλία στην κορυφή ανάμεσα στους Νίκο Αυλωνίτη και Κώστα Σιώρο. Η War of the Spark δεν έχει φέρει καμία εξαιρετική αλλαγή στο standard, αυτό που βλέπουμε όμως είναι πολύ καλές κάρτες, κυρίως planeswalkers όπως φαντάζεσαι.

Το Σάββατο αλλάξαμε λίγο τον χώρο μας, με αποτέλεσμα να συγκατοικήσουμε όλοι μαζί στο ισόγειο. Έτσι, casual YuGi, Standard Showdown και Planeswalker Weekend έγιναν παράλληλα, φιλοξενώντας 22 άτομα συνολικά στον ίδιο χώρο. Το μόνο που μένει είναι παιχνίδι Warhammer στον όροφο και μια παρέα να τρέχει μια περιπέτεια DnD και θα είμαστε πλήρης! 

Το booster draft του Σαββάτου (Planeswalker Weekend) ήταν ενδιαφέρον, με την έννοια ότι έπαιζες με οποιοδήποτε χρώμα τους Planeswalkers σου. Έτσι είδαμε Sarkhan σε simic deck για παράδειγμα. Από τους 10 υποψηφίους, η πρώτη θέση κατακτήθηκε από τον Κώστα Σιώρο. Στο παράλληλο Showdown είχαμε τη νίκη του Πέτρου Κωνσταντά που έπαιξε με το καινούργιο του deck – κάτι σαν το να ψηφίζεις Σύριζα και να λες ότι το Πα.Σο.Κ ρίμαξε τον τόπο περίπου.

 

Ελπίζω να σας ξύπνησα ευχάριστες αναμνήσεις. Μέχρι την επόμενη φορά – και να ξέρετε: ο ιστορικός δεν κρίνει, απλά θυμάται!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0