ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

210529250

Κατηγορίες

Criticals

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Ένα απόγευμα χτύπησε το τηλέφωνο μου. Στην άλλη άκρη ήταν ο καλός φίλος Βαγγέλης Κ. (aka Simfoniks) και μου είπε πως έχει κάνει cover ένα τραγούδι της Dua Lipa, με θέμα τον κόσμο των Role Playing Games. Ομολογώ πως την Dua Lipa δεν την γνώριζα, και ο Βαγγέλης μου έστειλε το link με το τραγούδι της.

Πάνω στο τραγούδι “Physical” της δημοφιλούς τραγουδίστριας (αυτή τη στιγμή που γράφω έχει περίπου 300 εκατομμύρια προβολές στο YouTube) πάτησε ο Βαγγέλης, και με τη βοήθεια του ταλαντούχου κιθαρίστα Γιάννη Μπαρζούκα το διασκεύασε σε “Criticals”.

Ομολογώ πως την Dua Lipa δεν την γνώριζα. Χαίρομαι πάντως που την έμαθα μέσω του Βαγγέλη.

Πρόκειται για μια παρέα που παίζει Dungeons and Dragons, και περιπλανώμενοι στα σκοτεινά μπουντρούμια τα βάζουν με τις προκλήσεις αλλά και τα τρομερά ζάρια του Dungeon Master. Τι γίνεται στη συνέχεια; Η απάντηση στο βίντεο!

Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι τα γυρίσματα και η επεξεργασία έγιναν σε λιγότερο από μία εβδομάδα, κάτι που αποδεικνύει το μεράκι και την αγάπη των παιδιών γι’ αυτό που κάνουν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε μέρος στην παραγωγή, παραχωρώντας το Game Room του καταστήματος.

O ειδικός της ασπρόμαυρης φωτογραφίας, Γιώργος Βέργης, φρόντισε να βγάλει αρκετές από τα γυρίσματα. Έκανα μια επιλογή ώστε να πάρεις μία γεύση από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ.

Αν ζήλεψες τα Vintage βιβλία του Βαγγέλη, δεν είσαι μόνος! Όσο για τον τελικό κακό, δεν είναι άλλος από το Beholder του expansion “Deathknell” που κυκλοφόρησε το 2005 από την Wizards of the Coast στη σειρά D&D Miniatures Core Sets. Αποτελεί το ένα από τα δύο κειμήλια του καταστήματος, για το άλλο μπορεί να κάνουμε παρουσίαση σε άλλο άρθρο.

Δεν χρειάζεται να σου πω ότι αν σου άρεσε το βίντεο κλιπ κάνεις ένα “like” και ένα “subscribe” στο κανάλι του Βαγγέλη. Τώρα, αν δεν σου άρεσε το βίντεο θα δανειστώ για λίγο τον Κυρίτση, και θα σου πω ότι εσένα είχε στο μυαλό του ο Beholder όταν έριχνε εκείνο το Petrification Ray. Για να σε κάνει άγαλμα και να σε κουτσουλάνε τα περιστέρια.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0