ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

KitsosRare

Κατηγορίες

Store Action 2021 – Week 12

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Week 12 - Το κλικ εγουέι πάει σύννεφο

Αν κάτι δουλεύει σωστά, είναι ότι μας δουλεύουν όλους

Εβδομάδα 12 και κινούμαστε σε ρυθμούς  Click Away. Αυτό το φανταστικό μέτρο, έχει σκοπό να περιορίσει την διασπορά. Ειδικός δεν είμαι, αλλά δεν χρειάζεται κάποιο πτυχίο για να δεις τα αποτελέσματα των μέτρων. Βέβαια όσο και να γκρινιάζω η κατάσταση είναι όπως είναι: περιμένουμε τη μέρα που θα ανοίξουμε, έστω και χωρίς events στο κατάστημα.

Την Παρασκευή είχαμε το Release της Time Spiral Remastered και ήταν το πρώτο event που έτρεξε στο Eventlink της Wizards. To event ήταν Player List Only και για όσους δηλώσατε συμμετοχή υπάρχει ένα Promo της έκδοσης με το όνομα σας επάνω του! Κατεβάστε και το app Companion αν δεν το έχετε κάνει ήδη, γιατί στο μέλλον θα τρέχουμε τα events από εκεί και θα έρχονται ενημερώσεις στο κινητό σας.

Θυμάστε που την προηγούμενη εβδομάδα λέγαμε ότι αν ανοίξεις τον βοσκό από τα Jumpstart έγινες; Για την ακρίβεια, αυτά ήταν τα λόγια του Γιώργου Κίτσου. O Γιώργος λοιπόν, έκανε την αγορά του και μας έστειλε τη φωτογραφία από το πρώτο Booster που άνοιξε:

Στην πρόκληση αυτή δεν είχε ευκαιρία να απαντήσει ο Πετράν ακόμη, αναμένεται όμως με τεράστιο ενδιαφέρον η αντίδραση του.  

Αρκετές ήταν 0ι παραλαβές μας αυτή την εβδομάδα. Εκτός από την Time Spiral Remastered που ήδη αναφέραμε, ήρθε και η Games Workshop – οι παραγγελίες του Ιανουαρίου, καθώς από το νέο έτος το Ηνωμένο Βασίλειο είναι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι καθυστερήσεις στο τελωνείο είναι πολύ μεγάλες.

Από Warhammer 40,000 παραλάβαμε Dark Angels και Kill Team με κεντρικό κομμάτι το Pariah Nexus, ένα starter για δύο παίκτες με καινούργια πανέμορφα μοντέλα. Για τους δικτυακούς φίλους, υπάρχει έκπτωση -10% μέχρι το τέλος του μήνα στα καινούργια πακέτα. Για τους θαμώνες του καταστήματος η έκπτωση αυτή ισχύει συνέχεια.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0