ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

cjm

Κατηγορίες

Store Action 2021 – Week 13

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Week 13 - Ο ορίζοντας ακόμη κενός

Τα κρούσματα ανεβαίνουν και φυσικά παραμένουμε κλειστά

Τίποτα διαφορετικό δεν  συνέβει την 13η εβδομάδα. Το κατάστημα παραμένει σε καθεστώς Click Away ή Click in Store ή κάτι τέτοιο. Οι παραλαβές μας συνεχίζονται, τα ραντεβού μαζί σας κλείνονται και το eshop μας λειτουργεί κανονικά.

Περιμένουμε να ανοίξει το λιανεμπόριο και η εστίαση περισσότερο, για να μπορέσουμε να κάνουμε τα τουρνουά μας και πάλι. Προς το παρών αυτό φαίνεται πως θα γίνει μετά τον Απρίλιο, αν και οι πιο αισιόδοξοι λένε στα μέσα του επόμενου μήνα.

Η εβδομάδα είχε spoilers από το Strixhaven, το expansion που κυκλοφορεί κοντά στο Πάσχα. Από όλες τις κάρτες που είδαμε, μία ήταν που έκανε πραγματικά εντύπωση και δεν ήταν άλλη από την Mystical Archive έκδοση του Faithless Looting.

Στον περισσότερο κόσμο αυτό το artwork δεν άρεσε καθόλου. Γενικά το στυλ της Carly Mazur είναι ιδιαίτερο, όχι απαραίτητα άσχημο, αλλά το Looting το θεωρώ πολύ κακό. Ένα ακόμη art της ίδιας μπήκε στη σειρά του Mystical Archive για να έχει να ανοίγει ο Γιώργος Κίτσος στα booster του.

Φυσικά όπως λέει ο Γιώργος Μεσημέρης, ένας είναι ο looter της καρδιάς μας, όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν το αντίθετο:

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0