ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

210119100

Κατηγορίες

Store Action 2021 – Week 3

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Week 3 - Η Ελπίδα δεν Πέθανε

Η τρίτη εβδομάδα του 21 έμελε να ήταν η τελευταία του lockdown. Ή όχι;

Και είμαστε ξανά ανοικτά! Την Παρασκευή 15/1 ήρθε η απόφαση που μόνο οι πλέον αισιόδοξοι πίστευαν, στους οποίους δεν άνηκα εγώ για να είμαι ειλικρινής. Η έκπληξη και χαρά μου ήταν μεγάλη, φαντάζομαι και η δική σας, καθώς από τη Δευτέρα 18/1 άνοιξαν οι πόρτες μας και πάλι.

Προς το παρών λειτουργούμε με το συρρικνωμένο ωράριο 5μμ με 8μμ κάθε μέρα πλην Τετάρτης και Κυριακής. Τουρνουά φυσικά δεν γίνονται, καθώς στο κατάστημα μέσα μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέχρι και 4 άτομα. Ανοίξαμε για να κάνεις τις αγορές σου πιο εύκολα και να σε πειράξουμε για τα έξτρα κιλά που πήρες στην καραντίνα όταν σε δούμε από κοντά.

Απουσίας αγωνιστικής δράσης, το ριπόρτο της εβδομάδας θα μείνει στις γενικές παρατηρήσεις από τα social media κυρίως. Την Τετάρτη μάθαμε και επίσημα ότι δεν θα γίνει Prerelease.

Έπεσαν πολλές ιδέες στο τραπέζι, ξεχώρισε αυτή του Γιάννη².

Τελικά όμως, Prerelease δεν θα γίνει με κανέναν τρόπο, όμως θα μπορέσεις να πάρεις τα κουτάκια σου στην μορφή που τα δίνουμε εδώ και χρόνια: το ένα στα 24€, τα δύο στα 40€ και τα τρία στα 60€. Κάθε κουτί δίνει κι ένα booster Kaldheim δώρο. Επειδή θα μας έρθει περιορισμένος αριθμός:

Μετά το τέλος της εβδομάδας του Prerelease ότι κουτιά έχουν περισσέψει, θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας πριν μπουν στα φυσικά και ηλεκτρονικά μας ράφια.

Την ίδια μέρα, Τετάρτη, ο αγαπητός Προκόπης μας ενημέρωσε ότι μπορούμε να παίξουμε [c]Bloodbraid Elf[/c] και να βάλουμε τον καινούργιο Tibalt στα έξι mana, γιατί καινούργιες double faced κάρτες.

Την Πέμπτη, μάθαμε ότι το foretold δεν γίνεται τον ίδιο γύρο. Δηλαδή ο Κουμπάρος το έμαθε, οι υπόλοιποι είχαμε διαβάσει το ruling πάνω στις κάρτες με το ability.

Προφανώς είχε στο μυαλό του κάποιο διεστραμμένο play, όπως αυτά που μόνο ο Κουμπάρος ξέρει και μπορεί να κάνει – ένα μικρό παράδειγμα στο report που ακολουθεί:

Μάθαμε και τα περιεχόμενα του booster που έρχεται. Μιλάμε φυσικά για το ενισχυμένο set booster, αυτό που κοστίζει ένα ευρώ περισσότερο, αλλά δίνει:

Κλείνω το report με ένα αποκλειστικό Kaldheim preview από τον δαιμόνιο ριπόρτερ μας (αλήθεια αυτό είναι από τη φρουτοπία ή το θυμάμαι από αλλού;) Γώγο Μεσημέρη. Ένα Saga με alternate art DF edition, πραγματικό κόσμημα, που θα σε αναγκάσει να το βάλεις στο deck σου.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0