ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Το top8 είναι έτοιμο για το draft που θα κρίνει τον μεγάλο νικητή της Battle for Zendikar League.

Κατηγορίες

Πίσω στο 2016: BFZ League top8

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Ιανουάριος του '16, ανέμελες εποχές, χωρίς καραντίνες, μάσκες κι αντισηπτικά. Μία μέρα σαν τη σημερινή, Σάββατο επίσης, ολοκληρώθηκε η Battle for Zendikar League, η δεύτερη λίγκα του Δigital Fantasy με τη νεότερη της μορφή: top8 δηλαδή και αναμνηστικό τρόπαιο στον πρώτο.

Η λίγκα του Δigital Fantasy είναι μια γιορτή. Όσο καιρό κρατάει όλοι όσοι συμμετέχουν στα events του Magic the Gathering συγκεντρώνουν βαθμούς και στο τέλος της οι οκτώ πρώτοι παίζουν ένα δωρεάν booster draft με boosters από την νεότερη έκδοση του παιχνιδιού.

Η Battle for Zendikar league ήταν η δεύτερη λίγκα με τη σημερινή της μορφή, top8 και τρόπαιο στον πρώτο δηλαδή. Αν και στο πέρασμα των χρόνων έχουμε δοκιμάσει διαφορετικούς τρόπους διεξαγωγής του draft, από swiss rounds μέχρι single elimination η ιδέα παραμένει η ίδια.

Στον τελικό ο νικητής της προηγούμενης λίγκας, Γώγος Μεσημέρης, προσπάθησε να υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στον Τζίνο Τέμενο. Το τι έγινε ακολουθεί στο φωτορεπορτάζ του Τάκη Τζαμαλίκου.

Ελπίζω να σας ξύπνησα ευχάριστες αναμνήσεις. Μέχρι την επόμενη φορά – και να ξέρετε: ο ιστορικός δεν κρίνει, απλά θυμάται!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0