ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Ο Πετράν φιμώνει τον ελεύθερο τύπο!

Κατηγορίες

Store Action 2021 – Week 4

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Week 4 - Χωρίς Τραπέζια δεν έχει Πλάκα

Σε αναμονή του ανοίγματος των events, κάτι που ούτε καν αχνοφαίνεται στον ορίζοντα.

Aυτή την εβδομάδα δεν είχαμε πολλά, γεγονός είναι ότι αν δεν ανοίξει “κανονικά” το κατάστημα τα ριπόρτς δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης. Γράφονται όμως για να υπάρχει μία συνέχεια στις εβδομάδας και φυσικά για να κρατάμε μια επαφή – έστω κι έτσι.

Στο Magic που είναι το #1 παιχνίδι μας βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν την Kaldheim, φυσικά έχουμε full spoiler και όσοι έχετε κάνει κράτηση να είστε ήσυχοι ότι θα παραλάβετε ότι ζητήσατε!

Μετά και τις απογραφές των εταιριών που μας προμηθεύουν, οι παραγγελίες μας θα ξεκινήσουν να έρχονται κανονικά. Η μόνη ουσιαστική αλλαγή θα είναι στα προϊόντα της Games Workshop που λόγο του Brexit θα φέρει μεγαλύτερες καθυστερήσεις στις παραλαβές.

Αυτό που ελπίζω είναι να μην αυξηθούν οι τιμές, αλλά η σταθερή έκπτωση μας του 10% σε όλα τα προϊόντα της Βρετανικής εταιρίας θα παραμείνει στο κατάστημα μας σταθερά, όπως όλα τα χρόνια που λειτουργούμε. Το πλάνο για το 2021 είναι να φέρνουμε τις νέες κυκλοφορίες στο 40k διευρύνοντας παράλληλα το απόθεμα μας.

Αυτό ήταν το φτωχό report της 4ης εβδομάδας του 2021. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσω άμεσα. Συνεχίζουμε!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0