ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

210215UroBanned

Κατηγορίες

Store Action 2021 – Week 7

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Week 7 - Τίποτα δεν άλλαξε ακόμα

Και πάλι καλά να λέμε, σε σύγκριση με άλλους νομούς

Η κατάσταση που ζούμε από τον Νοέμβρη δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα. Για μία ακόμη εβδομάδα είμαστε κλειστά, χωρίς κάποια αλλαγή για τον δικό μας νομό και μας βρίσκεις στο φυσικό κατάστημα από τις 5 μέχρι τις 8, κάθε απόγευμα εκτός Τετάρτης και Κυριακής.

Η καραντίνα μας έκανε δημιουργικούς και με μεγάλη χαρά αυτή την εβδομάδα σου παρουσιάσαμε τον Τοίχο της Δόξας. Ένα έργο που ήρθε σαν ιδέα (που αλλού) στο ντους και ήταν μία από τις ελάχιστες που υλοποιήθηκε σχετικά άμεσα.

Στα παιχνίδια μας τώρα, το μοναδικό γεγονός άξιο αναφοράς αυτή την εβδομάδα ήταν η ανακοίνωση της Wizards πως ο [c]Uro, Titan of Nature’s Wrath[/c] θα γίνει ban από παντού, και ότι θα περιέχεται στο καινούργιο Secret Lair. Σαν αποτέλεσμα η τιμή του έκανε μια ελεύθερη πτώση στην περιοχή κάτω των 20€.

Αυτά τα λίγα για την εβδομάδα 7. Υπομονή και προσοχή ιδίως τώρα με την Μήδεια που μας επισκέπτεται, και τα λέμε την επόμενη Κυριακή.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0