ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Mystical Archive

Κατηγορίες

Store Action 2021 – Week 8

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Week 8 - Bans και Previews

Έπεσε επίσημα το Banhammer, είχαμε και τις πρώτες κάρτες από την Strixhaven

Την Δευτέρα είχαμε την επίσημη ανακοίνωση του ban στο Magic the Gathering, που ήταν πολύ βαρύτερο απ’ όσο θα περίμενε κανείς. Πέρα από τις κάρτες που απαγορεύτικαν σε Historic, Pioneer, Modern, Legacy και Vintage, είχαμε και αλλαγή στον κανόνα του Cascade. Διαβάστε:

Έγιναν τα format πιο ισοροπημένα; Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, με την πλειοψηφία των Pro παικτών να δηλώνουν ικανοποιημένοι με τις αλλαγές. Εσύ τι γνώμη έχεις;

Στο τέλος της εβδομάδας είχαμε τις πρώτες κάρτες από την Strixhaven, την έκδοση που θα κυκλοφορήσει στις 23 του Απρίλη. Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε ανοικτά για events τότε και να κάνουμε Prerelease! Οι πρώτες πέντε κάρτες είναι δίχρωμα Commands, ένα για κάθε school of mages της Arcavios.

Θυμάσαι τα Kaladesh Invetions; Κάτι ανάλογο θα δούμε και στην Strixhaven. Κάθε Set, Draft και Collector booster θα έχει μέσα ένα Instant ή Sorcery spell από μία λίστα με 63 διάσημες κάρτες από όλη την ιστορία του MtG. Αν η τύχη σου πλησιάζει το βελενηκές του Πετράν, μπορεί να ανοίξεις μία full frame alt κάρτα όπως οι παρακάτω:

Με αυτά σε αφήνω και γι’ αυτή την εβδομάδα. Τα λέμε την επόμενη!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0