ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

image_2022-04-26_124636986

Κατηγορίες

Store Action 2022 – Week 16

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Η Μεγάλη Εβδομάδα, κλασικά μειωμένη η κίνηση και κλασικά οι Wizards μας έστειλαν να κάνουμε Prerelease Κυριακή του Πάσχα. Τι δεν είστε καθολικοί; Καλά να πάθετε – δεν το είπα εγώ, αλλά η διοικούντες της εταιρίας που εγκρίνουν τις ημερομηνίες τόσο σημαντικών events. 

Τώρα, αν αναρωτιέσαι γιατί μειωμένη κίνηση με κλειστά σχολεία και τριήμερες διακοπές, μάλλον δεν έχεις κάνει Πάσχα στην Κέρκυρα. Όταν θα έρθεις θα μπεις στο κλίμα και θα καταλάβεις τι γολγοθά ανεβαίνουμε οι ντόπιοι κάτοικοι. (Έλα μη γκρινιάζεις! Τουρισμός! Έσοδα!) Ναι αν έχεις μαγαζί στη Σπιανάδα..

Είχαμε δύο τουρνουά Magic παρόλαυτα, ένα Modern την Τρίτη κι ένα Pioneer την Πέμπτη. Τα άλλα παιχνίδια μας συμμετείχαν στην γενική κατάνυξη των ημερών, οπότε μην περιμένεις Vlog για την εβδομάδα, θα βγει ένα loud and proud την επόμενη.

Τέλος της εβδομάδας έχουμε το Prerelease της New Capenna. Θα παρατήρησες μία αύξηση στην τιμή. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να απορροφάμε πλέον τις συνεχόμενες αυξήσεις των τιμών, οπότε – δυσάρεστα νέα – θα δεις περαιτέρω αυξήσεις στα προϊόντα αυτά.

Μέχρι την επόμενη φορά, να περνάτε καλά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0