ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

IMG_0221

Κατηγορίες

Store Action 2022 – Week 17

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Δέκατη όγδοη εβδομάδα του 2022. Ξεκινήσαμε με Magic και Μοdern, όπου ήταν και το μοναδικό “επίσημο” τουρνουα, σε εβδομάδα μάλιστα Prerelease. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια θα μου πεις, τα τελευταία Prerelease ήταν το ένα καλύτερο απ’ το άλλο.

Όσο εσύ αναρρωτιέσαι τι δεν κάνει καλά η Wizards – προφανώς, γιατί εμείς είμαστε άψογοι – σου φέρνω ευχάριστα νέα για ένα άλλο αγαπημένο παιχνίδι του καταστήματος. Επιτέλους, έγινε επαφή με την Games Workshop και σύντομα θα μπορούμε να δεχόμαστε παραγγελίες Warhammer.

Κατά τ’ άλλα, η εβδομάδα μας κύλισε πολύ ευχάριστα, χωρίς όμως να λείπει λίγο άγχος που ισορρόπησε με το κατάλληλο καταπραϋντικό – βλέπε στο βίντεο που ακολουθεί περισσότερα. Πως σου φάνηκε το εξώφυλλο με Πετράν;

Παραλαβές! Ναι, κάτι έγινε σ’ αυτό το κομμάτι, κι ενώ περίμενες να σε σπαμάρω με τη Νέα Καπένα του Magic, μοιράζω εμμετοσακούλες σαν άλλος Ρολαντίνιο.

Όλες μας τις παραλαβές μπορείς να τις δεις στη σελίδα του eShop μας, φυσικά.

Ειδικά για το Structure Deck του YuGiOh! προτείνω να βιαστείς αν το θέλεις, γιατί όταν εξαντληθεί δεν το βλέπω να έρχεται ξανά. 

Μέχρι την επόμενη φορά, να περνάτε καλά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0