ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

230124-2

Κατηγορίες

Store Action 2023 – Week 3

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Εβδομάδα με αρκετό Warhammer40K και φυσικά Magic the Gathering.

Στο Warhammer, κλασικός Κουμπάρος έπαιξε τα περισσότερα παιχνίδια από όλους. Το ένα από αυτά, με τον Πανδόσπυρο συγκεκριμένα, στο παρουσιάζουμε εδώ.

Στο Magic είχαμε μία ισορροπία στις νίκες, ανάμεσα στους Κρις Χαλικιόπουλο και Γιώργη Γκρίνγουντ. Οι δυο τους πήγαιναν εναλάξ στην πρώτη θέση από το ένα Pioneer στο άλλο.

Τέλος, είχαμε σκόρπιες παρουσίες στο YuGiOh! στο One Piece, αλλά κι ένα νέο adventuring party στο Dungeons and Dragons με dungeon master τον τεράστιο Φαίδωνα.

Για όσους και όσες προετοιμάζεστε για το Crusade που θα ξεκινήσει σύντομα στο κατάστημα, σας έχω έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τις κάρτες. Είναι λίγο μπελαλίδικο στην αρχή, αλλά μόλις καταλάβεις πως δουλεύει είναι εύκολο.

Τέλος, η Dominaria Remastered ήρθε στο κατάστημα. Μαζί της, έχει ξεκινήσει κι ένα γενικό restocking από προϊόντα που έλειπαν, οπότε αν έψαχνες κάτι και δεν το έβρισκες μπορείς να το κοιτάξεις ξανά.

Μην ξεχνάς πως για οποιοδήποτε προϊόν που σε ενδιαφέρει και δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο, μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας.

Μέχρι την επόμενη φορά, να περνάτε καλά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0