ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

24Week12 (21)

Κατηγορίες

Store Action 2024 – Week 12

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Είχαμε πολύ Magic the Gathering αυτή την εβδομάδα, που κορυφώθηκε το Σάββατο, με το ανοιξιάτικο All Day. Αν έχεις ζήσει την εμπειρία αυτή, ξέρεις από πρώτο χέρι τι σημαίνει, αν όχι πάρε ένα μικρό δείγμα! 

Εννοείται πως δεν σταμάτησε η δράση στο Warhammer40K και στο YuGiOh! και είχαμε φυσικά παιχνίδια One Piece TCG και Dungeons and Dragons. Οι φωτογραφίες μας θα σου πουν περισσότερα.

Στην Warhammer40K league, έχουμε φτάσει στα μέσα της τρίτη αγωνιστικής, ενώ δυναμικά συνεχίζει το Oath of the Painter contest πουυ τρέχει παράλληλα. Τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, οπότε στο επόμενο report θα έχουμε την βαθμολογία, αλλά και όλες τις συμμετοχές του #oathofthepainter

Θεματικό Battle Report αυτή την εβδομάδα, με ένα ερώτημα να πλανάται στον αέρα: ποιος μυρίζει χειρότερα;

Παραλάβαμε την νεότερη έκδοση του One Piece Card Game, Wings of the Captain. Το προϊόν είναι περιορισμένο σε διαθεσιμότητα και το κρατάμε για τα events που γίνονται στο κατάστημα. Δεν θα το βρεις on line, αντίθετα με αυτά που σου προτείνουμε και όσα φυσικά υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι το eShop μας για όλες τις νεότερες παραλαβές.

Μέχρι την επόμενη φορά, να περνάς καλά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0