ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

24Week17 (3)

Κατηγορίες

Store Action 2024 – Week 17

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Με μία γενικά ήρεμη εβομάδα, αποχαιρετούμε τον Απρίλη τον τρελό και μπαίνουμε στον Μάη τον μυρωδάτο (το νιώσαμε στο πετσί μας το Σάββατο – όσοι ήταν εκεί γνωρίζουν). Είχαμε ποικιλία στα παιχνίδια μας, νέες παραλαβές και την δημιουργία του Digital Fantasy Multiverse, μία μοναδική έμπνευση του Γώγου Μεσημέρη!

Η Warhammer40K league προχωράει ολοταχώς, με έξι αγωνιστικές ολοκληρωμένες και κάποια παιχνίδια “χρωστούμενα” που θα γίνουν εμβόλιμα. Το Α.Ι. του Kaounis Labs προσπαθεί να κρατήσει σωστά τη βαθμολογία, δεν τα καταφέρνει πάντα, αλλά μία γενική και πολύ κοντά στην αλήθεια εικόνα την έχει.

Καθώς ψήνεται το επόμενο Vlog, πάμε να δούμε ένα Battle Report που έχουμε καιρό; Τι γίνεται παλικάρια, μας πείραξε η νηστεία και δεν βγάζουμε άλλο φωτογραφίες; Βάλε τιρινίνι και πάτα το. 

Παραλαβές είχαμε αρκετές και θα έχουμε περισσότερες μέσα στην μεγάλη εβδομάδα. Ήρθαν τα νέα Collector’s από το One Piece TCG, έρχονται νέα Warhammer καλούδια και γενικά έχω γεμίσει κουτιά που πρέπει να γίνουν unboxing και να περαστούν στο eShop.

Μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι το eShop μας για όλες τις νεότερες παραλαβές.

Μέχρι την επόμενη φορά, να περνάς καλά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0