ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

24Week18 (10)

Κατηγορίες

Store Action 2024 – Week 18

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Εβδομάδα 18, η Μεγάλη Εβδομάδα του 2024 και η δράση μεταφέρεται στις λειτανίες, στους επιταφείους και στην γενική προετοιμασία για το αποκορύφωμα της Κυριακής του Πάσχα, όπου καρπώνουμε την ανταμοιβή μας για την νηστεία των 40 ημερών. Ή και όχι, προχωράμε.

Το Vlog μας έγινε sexy, όχι ότι δεν ήταν, είναι πλέον με βούλα. Το επεισόδιο 69 είναι ένα κλικ μακριά σου, πατάς και απολαυμβάνεις πάντα υπεύθυνα. 

To Battle Report δεν είναι από το μάχη στο Digital Fantasy, αλλά από ένα γνώριμο μέρος. Ο Τσίπης βρέθηκε στην Κέρκυρα για τις διακοπές του Πάσχα και αδράξαμε την ευκαιρία για παιχνίδι LotR 3v3 που αλλού: στο σπίτι του!

Από παραλαβές είχαμε Black Library, Dungeons and Dragons και Ultra-Pro αυτή την εβδομάδα. Γενικά, αν εξαιρέσεις τα Kroot που περιμένει πως και πως ο Πανδόσπυρος και η Games Workshop αρνείται πεισμαρικά να στείλει, πάμε καλά.

Μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι το eShop μας για όλες τις νεότερες παραλαβές.

Μέχρι την επόμενη φορά, να περνάς καλά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0