ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

week 22

Κατηγορίες

Store Action 2021 – Week 22

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Week 22 - Σχεδόν γεμάτη εβδομάδα

Ξανά Commander και 3 full events, αλλά και "κουτσό" modern

Το πρόγραμμα μας έγινε κανονικά αυτή την εβδομάδα, με όλα τα τουρνουά στις μέρες τους, έστω κι αν το Modern της Τρίτης ήταν.. κουτσό, καθώς οι συμμετοχές ήταν τέσσερις. Αυτό φυσικά συναίβει γιατί ήρθε ο Στέφανος να παίξει, ο πιο άτυχος άνθρωπος όσον αφορά τα events γιατί στα Boosters αντιστρέφεται 180 μοίρες η τύχη του.

Μετά το Commander της Δευτέρας και το περίπου Modern, περάσαμε στο Pioneer της Πέμπτης, που ήταν παράκληση του Σπύρου Γιοννανίδη – ο οποίος τελικά δεν ήρθε. Μικρή λεπτομέρεια όμως και το τουρνουά κέρδισε ο Τζίνο Τέμενος παίζοντας τελικό με τον Κουμπάρο.

Παρασκευή, τιμήσαμε τον Κώστα Σιώρο και κάναμε Booster Draft με Kaldheim. Όχι επειδή η έκδοση μας αρέσει περισσότερο, αλλά τα Boosters της Strixhaven έπαθαν αντιπρόεδρο Εδεσσαϊκού, κι ενώ στην αρχή δεν μας άρεσαν, μετά ήταν καλά, αλλά στη συνέχεια δεν τα θέλαμε, μέχρι που τελικά δεν έμεινε κανένα γιατί τα πήραμε όλα. Για την ιστορία, το draft κέρδισε ο Παναγιώτης Κόλλιας.

Φτάσαμε στο Σάββατο, όπου μας περίμενε μία έκπληξη με την παρουσία του καλού φίλου Κωνσταντίνου Ουρανίτσα. Ο Κωνσταντίνος, που κέρδισε και το event με Sultai Ultimatum, μας έστειλε ανοιχτή πρόσκληση για Σιδάρι, όπου έχει αναλάβει ένα ξενοδοχείο. Εκεί, μας περιμένει με παγωμένη Μπύρα, Μάτζικ και Μπανιστηρι.

Λόγο δικού μου κωλύματος, η μάζωξη της Κυριακής για το Warhammer 40,000 δεν πραγματοποιήθηκε. Μεταφέρεται γι’ αυτή την Κυριακή και όπως πολύ εύστοχα σχολίασε ο Γώγος:

Πρόγραμμα τουρνουά 22ης εβδομάδας

Magic the Gathering

Casual Commander Evening

Έναρξη: 7μμ

Magic the Gathering

Modern Evening

Έναρξη: 7μμ

Magic the Gathering

Modern ή Pioneer
κατόπιν συνεννόησης στο γκρουπ

Έναρξη: 7μμ

Magic the Gathering

Booster Draft ή Standard
κατόπιν συνεννόησης στο γκρουπ

Έναρξη: 7μμ

Magic the Gathering

Standard

Έναρξη: 7μμ

Warhammer 40,000

Casual παιχνίδια 1000pts

Έναρξη: 5:30μμ

Μέχρι την επόμενη φορά να προσέχετε και να περνάτε καλά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0