ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

24Week20 (6)

Κατηγορίες

Store Action 2024 – Week 20

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Πολύ One Piece! Ακόμα κι όσοι αντιστάθηκαν στις ανοιχτές θάλασσες, στους ριψοκίνδυνους πειρατές και στις πληθωρικές καπετάνισες, ανέβηκαν τελικά στο καράβι του πιο hyped παιχνιδιού στο Digital Fantasy.

Το δεύτερο αγαπημένο μας παιχνίδι – με σειρά αναφοράς – είναι φυσικά το Warhammer40K. Εκεί, έχουμε εστιάσει στην ανοιξιάτικη league, χωρίς βέβαια να λείπουν και τα σκόρπια φιλικά παιχνίδια. Πάντως αν ακόμα το σκέφτεσαι να ξεκινήσεις και δεν ξέρεις πότε και πως, η ιδανική ευκαιρία είναι τώρα. Μία νέα λίγκα θα ξεκινήσει, όπου θα είναι εξαιρετικά φιλική προς τους νέους παίκτες. Περισσότερα σε μελλοντική ανακοίνωση.

Στις παραλαβές σε αφήνω μια εβδομάδα ακόμη με την εξαιρετική σειρά Mana 8 της Ultra-Pro. Σύντομα έρχονται νέα προϊόντα και μην ξεχνάς να μας επισκέπτεσαι  για να μην τα χάσεις, καθώς δεν είμαι πολύ συνεπής με τα social – όπως θα έχεις παρατηρήσει!

Μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι το eShop μας για όλες τις νεότερες παραλαβές.

Μέχρι την επόμενη φορά, να περνάς καλά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0