ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

24Week22 (12)

Κατηγορίες

Store Action 2024 – Week 21 & 22

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Έφτασε επιτέλους (ή και όχι) η καλοκαιρινή περίοδος. Όπως κατάλαβες, η συνέπεια μου στο ραντεβού με το ριπόρτ της εβδομάδας, τα βίντεο, battle reports και γενικά ότι ανεβάζω στη σελίδα μας δεν είναι η καλύτερη. Το πρόγραμμα μου είναι τέρμα πιεσμένο, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να υπάρχει ροή στο site, και πάλι καλά που έχουμε τον Βασίλη και το κινητό του.

Εβδομάδα 21

Ναι, το ξέρω ότι σε έχω συνηθίσει σε περιγραφές (αν το έχεις παρατηρήσει δηλαδή) αλλά σε κάθε κανόνα υπάρχουν οι εξαιρέσεις.

Εβδομάδα 22

Δύο παιχνίδια έχουν μείνει για να ολοκληρωθεί η ανοιξιάτικη league του Warhammer40K στο Digital Fantasy. To παιχνίδι ανάμεσα στον δεύτερο με ένα λιγότερο παιχνίδι, Γώγο, και τον Πανδόσπυρο θα είναι αυτό που θα κρίνει τον πρωταθλητή. 

Σύντομα ξεκινάμε Crusade με την επίβλεψη του Πανδόσπυρου και φυσικά θα ανοίξει σχετική σελίδα για το event. H ανακοίνωση στην σελίδα μας στο facebook είναι εδώ.

Οι παραλαβές δεν σταματάνε. Ξεχώρισε το νέο YuGiOh! και Pokémon, ενώ ότι ήρθε από Games Workshop – Tau και Chaos Space Marines – έφυγαν άμεσα. Γενικά στο group του Warhammer40K στο facebook ποστάρω για προ-παραγγελίες, όποιος δεν το γνωρίζει κι ενδιαφέρεται ας κάνει ένα join εκεί.

Οι προ-παραγγελίες έρχονται με έκπτωση τουλάχιστον 10% εκτός από κάποια ιδιαίτερα προϊόντα όπως ζάρια, κάρτες και codex.

Μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι το eShop μας για όλες τις νεότερες παραλαβές.

Μέχρι την επόμενη φορά, να περνάς καλά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0